L’Alcúdia renovarà el seu mercat amb una subvenció de 24.000 euros

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit ajudes a 14 ajuntaments de la província de València per a finançar obres de reforma en mercats municipals i millorar les infraestructures destinades a mercats de venda no sedentària.

L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en aquests mercats a través del foment de l’adaptació d’infraestructures, i la millora de l’equipament, la gestió i serveis.

L’Alcúdia serà un dels municipis que rebrà aquesta ajuda per a renovar el seu mercat i poder millorar així la zona de venda de fruites i verdures.

Les obres de millorar del seu mercat municipal començaran a mitjans de setembre gràcies a la subvenció de 23.912 euros concedida per la conselleria.

Aquesta  subvenció forma part de la convocatòria anticipada de l’exercici de 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari