L’alumnat de l’escola d’estiu de Benestar Social de Picassent realitza un viatge interactiu pel Sistema Solar

Els xiquets i les xiquetes que participen de l’escola d’estiu que organitza la Regidoria de Benestar Social han disfrutat d’un viatge interactiu pel Sistema Solar amb la instal·lació d’un planetari mòbil digital al CEIP Mare de Déu de Vallivana.

Allí, amb projeccions de 360º han conegut les planetes, els estels i els satèl·lits que conformen el sistema i totes les característiques adients al mateix. Enguany, esta escola d’estiu té com a fil conductor un esdeveniment que enguany compleix el seu 50 aniversari: l’arribada de l’home a la lluna.

D’esta manera, l’alumnat ha conegut, de forma molt visible, els racons del nostre espai exterior i, així, viatjar pel cosmos amb les explicacions de diversos monitors especialitzats en esta matèria. 

Tal i com apunta el regidor d’esta àrea, Carles Silla, “Ha sigut una oportunitat única d’aprendre i alhora disfrutar d’esta interessant activitat que, enguany i per primera vegada, portem a terme a una escola d’estiu del municipi”.

Així també, el grup d’alumnes que participa de l’escola d’estiu de diversitat funcional també ha pogut disfrutar d’una sessió adaptada al planetari.

Deixa el teu comentari