L’alumnat del projecte «Bici l’Om» de l’IES dona 6 bicicletes a l’Ajuntament de Picassent

Les bicicletes reparades seran donades a xiquets i xiquetes de famílies vulnerables del municipi.

L’alumnat que cursa segon de l’ESO a l’IES l’Om participa enguany d’una assignatura optativa relacionada amb un taller de bicicletes. El seu treball en esta matèria, i gràcies a la recuperació i reparació d’estos vehicles de dos rodes, els alumnes han decidit donar a l’Ajuntament les bicicletes que han reparat al llarg del curs en un projecte molt particular denominat «Bici l’Om», una iniciativa de caràcter pràctic relacionada amb el seu entorn més immediat i que fomenta la motivació i el treball pràctic, recuperant bicicletes oblidades, reparant-les  per donar-los un nou ús. Almenys, eixe és l’objectiu d’este projecte que està  coordinat pels professors Héctor López i Javier Espí.

A més, el projecte també inclou  la promoció de la mobilitat sostenible, amb el foment d’hàbits saludables i l’ús diari d’este tipus de transport. «També són ells els qui organitzen campanyes publicitàries que integren la comunicació, el disseny gràfic, l’audiovisual i la música».

L’alumnat ha decidit així fer entrega del seu treball amb l’adequació de les bicicletes en un acte que ha tingut totes les mesures de seguretat davant la Covid19, i on han estat presents l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, el regidor de Benestar Social, Carles Silla, la regidora d’Educació, Belén Bernat, així com també el director de l’IES l’Om, José Miguel Martínez i el professor, Héctor López.

La primera edil s’ha mostrat molt satisfeta d’esta entrega, tot i manifestant que, «És un goig molt gran rebre esta donació per part d’este grup d’alumnes de l’Institut. I no només per les bicicletes sinó, també, pel seu treball i la seua voluntat de recollida perquè persones necessitades del nostre municipi puguen donar-los un altre ús».

Deixa el teu comentari