L’Associació de Lluita contra el Càncer d’Almussafes recapta 273 euros en la tirada solidària dels caçadors

Els club esportiu d’Almussafes impulsa un campionat amb fins solidaris, en què també participa Sollana

Almussafes, a 11 d’abril del 2016. Per tercer any consecutiu, els clubs de caçadors “El Perdigó” d’Almussafes i “La Tadorna” de Sollana aposten per la conjugació d’esport i solidaritat. De fet, durant el matí d’ahir diumenge 10 d’abril es van donar cita en el camp de tir municipal per a la celebració d’una tirada a benefici de la lluita contra el càncer d’Almussafes que va organitzar el club local i en què participaren un total de 117 esportistes.

tirada benèfica caçadors1El camp de tir de la població d’Almussafes, emplaçat en la zona del terme municipal coneguda com a parc Rural, va acollir, ahir diumentge, el campionat de tir de colom en què van participar més d’un centenar de caçadors d’ambdós localitats.

El sorteig de la rifa de dos pernils cedits pel club de Sollana va concloure amb una recaptació de 273 euros que les integrants de l’Associació de Lluita contra el Càncer de la població remetran a la Junta Provincial en el marc de la campanya anual petitòria.

El regidor d’Esports d’Almussafes, Pau Bosch, junt amb la presidenta de la Junta Local, Adela Lladosa, i altres sòcies de l’entitat, van acompanyar al president de El Perdigó, Jose Rovira, al president de La Tadorna, Emilio Magraner, i als esportistes participants en la tirada solidària, en la que finalment es va imposar el soci de “El Perdigó”, Fravi Fuentes.

Adela Lladosa, presidenta de l’entitat, agraïx enormement este tipus d’iniciatives amb què els clubs esportius recolzen de manera desinteressada els programes i investigacions impulsats per AECC per al desenrotllament de la millor capellà contra esta malaltia.

 

Deixa el teu comentari