L’Associació d’Estudiants d’Alzira denuncia impediments per part d’alguns centres per a secundar la vaga

Segons l’Associació, a l’Institut José Maria Parra la pràctica totalitat dels estudiants cridats a la vaga l’han secundada.

Uns 60 estudiants d’Alzira han eixit amb un autobús cap a València per participar dels diferents actes convocats amb motiu del Dia de la Dona. L’Associació d’Estudiants d’Alzira va convocar vaga estudiantil per sumar-se així a la convocatòria internacional de vaga feminista. Reivindiquen la renovació del sistema educatiu per tal que s’eduque en igualtat, a més de demanar que es reparen els efectes històrics d’invisibilització i menyspreu cap a les dones.

Des de l’Associació d’Estudiants Alzira han denunciat els impediments que des de les direccions d’alguns centre s’ha posat als joves perquè secundaren la vaga.

A la plaça del Regne, les representants de l’associació han llegit un manifest amb el qual han mostrat el seu rebuig a qualsevol tipus de discriminació i violència cap a la dona.

L’Associació d’Estudiants d’Alzira ha estat acompanyada pel regidor d’Esquerra Unida, Ivan Martínez, qui ha manifestat que espera que aquest 8 de març supose un punt d’inflexió i de canvi.

Els estudiants també han guardat un minut de silenci per totes aquelles dones que han perdut la seua vida víctimes de la violència masclista i patriarcal.

Deixa el teu comentari