L’Associació de Fibromiàlgia d’Almussafes organitza un curs de Mindfulness

La meditació per al dolor és la tècnica que s’aplica en el programa

Dotze persones s’inscriuen en el taller de quatre sessions de duració

Almussafes, a 8 de gener de 2018. El Mindfulness, una filosofia de vida que inclou la pràctica de la meditació acompanyada de diverses tècniques de relaxació, està de plena actualitat. Precisament, l’Associació de Fibromiàlgia d’Almussafes ha llançat un taller centrat en esta tècnica per a inaugurar l’any 2018. Un total de quatre sessions de caràcter teòric i pràctic comprenen este programa formatiu, en el qual s’han inscrit una dotzena de persones, la majoria d’elles afligides de fibromiàlgia. Mª José Chaqués, coach i formadora per al creixement personal i professional, impartix el curs que es clausurarà el pròxim 24 de gener.

L’Associació de Fibromiàlgia d’Almussafes, que presidix Mª José Benzal, ha organitzat un curs de Mindfulness per a obrir el nou any. Dimecres passat 3 de gener, la sala de conferències del centre Cultural va acollir la primera sessió del taller, que compta amb una dotzena d’inscrits i que es dividix en un total de quatre jornades de dos hores de duració cada una. «La primera hora de cada sessió la dediquem al contingut teòric, a una meditació prèvia que ens permet abordar amb coneixements eixa segona part, en la que la protagonista és la pràctica de la meditació a través de diferents exercicis», comenta la coach i especialista en formació per al creixement personal i professional al capdavant del curs, Mª José Chaqués.

Tots els dimecres, entre les 17.45 i les 19.45 hores, un grup de dotze persones, entre les quals es troben malalts de Fibromiàlgia, però també persones afligides d’altres malalties, es donen cita en la sala de conferències del Centre Cultural per a descobrir els beneficis del Mindfulness. Aprofundim en esta activitat intel•lectual, centrant-la en una meditació per a superar el dolor físic i psíquic a través d’un estat d’atenció plena, centralitzada en un pensament o sentiment, que recreem en el moment present i en qualsevol lloc i amb la que pretenem alliberar la ment de pensaments nocius», afig la coach.

La particularitat del taller, que es clausurarà el pròximo 24 de gener radica en el fet de que l’alumnat està connectat durant les quatre setmanes amb la professora a través d’un grup de Whashapp. «Cada dia els invite a aplicar el Mindfulness amb exercicis que treballen les nostres emocions, hàbits i actituds», destaca Chaqués.

Deixa el teu comentari