L’Ateneu Mercantil i Caixa Popular renoven la seua aliança ajuste a l’emprenedoria i la innovació

La presidenta de l’Ateneu Mercantil de València, Carmen de Rosa, i el director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, han signat per tercer any consecutiu el conveni de col·laboració que s’enfoca a la innovació i emprenedoria dels més joves. Aquesta sinergia se centra, principalment, en les activitats que organitza l’Ateneu Club Innovació i Empresa.

Carmen de Rosa ha destacat la importància d’aquesta mena de convenis “més si cap després de la crisi sanitària que hem patit perquè ara cal secundar amb més força als emprenedors perquè les seues idees es convertisquen en realitat que genera ocupació”.

El principal objectiu del conveni és afavorir la millora de l’empresa valenciana a través de les activitats i serveis que presta l’Ateneu Mercantil de València als seus associats i al món empresarial en general.

Amb aquest acord, la principal entitat financera valenciana cerca fomentar i millorar les estructures empresarials dins de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de crear riquesa en la societat valenciana al costat de l’Ateneu Mercantil. Totes dues entitats tenen com a objectiu col·laborar i coordinar esforços per a fomentar les activitats que milloren la gestió de les empreses valencianes.

Deixa el teu comentari