L’avantguarda dels estudis d’Enginyeria Informàtica es dona cita a la Universitat de València

La Universitat de València acull al Centre Cultural La Nau els màxims representants d’EQANIE  (European Quality Assurance Network for Informatics Education) i l’Assemblea de Conferència de Directors i Degans d’Enginyeria Informàtica (CODDII).

El dijous 12 de desembre es reuneixen a la Universitat de València els representants internacionals d’EQANIE. EQANIE és una xarxa europea encarregada de garantir la qualitat dels estudis d’informàtica a les universitats europees. Entre altres tasques s’encarrega de certificar els estudis amb el segell de qualitat Euro-Inf mitjançant un procés d’acreditació. La Universitat de València compta amb la certificació del segell Euro-Inf en dues de les seues titulacions: el grau en Enginyeria Informàtica i el grau en Enginyeria Multimèdia, ambdós impartits en l’ETSE-UV.

Entre les activitats desenvolupades es farà un taller sobre el segell Euro-Inf i una conferència de Liz Bacon (presidenta d’EQANIE) seguida d’una taula redona sobre el segell de qualitat Euro-Inf.

El divendres 13 de desembre tindrà lloc l’Assemblea de Conferència de Directors i Degans d’Enginyeria Informàtica (CODDII), constituïda pels responsables de les escoles i facultats que imparteixen estudis conduents a les titulacions d’Enginyeria en Informàtica a Espanya, tant públiques com privades, entre els quals hi ha l’ETSE-UV.

L’Escola Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat de València, situada al campus de Burjassot-Paterna, ha celebrat aquest any el 25 aniversari impartint estudis d’enginyeria. L’ETSE-UV imparteix els graus següents amb segells de qualitat internacional: Enginyeria Informàtica i Enginyeria Multimèdia (ambdós amb el segell de qualitat Euro-Inf), Enginyeria Telemàtica, Enginyeria Electrònica Industrial, Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Enginyeria Química (tots amb el segell de qualitat Eur-ACE) i el recent grau en Ciència de Dades.

Deixa el teu comentari