L’Ecoparc mòbil de la Emtre estarà a Burjassot després dels dies de Setmana Santa

Fidel a la seua cita mensual amb Burjassot, l’Ecoparc mòbil de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de residus (EMTRE) visitarà el municipi durant la primera quinzena del mes d’abril, després dels dies de Setmana Santa

Concretament l’Ecoparc, que arriba gràcies al treball de l’àrea de Transició Ecològica, dirigida per l’Alcalde del municipi, Rafa García, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local, estarà en el municipi del dilluns 12 al dimecres 14 d’abril, en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores.

Portant els residus que no tenen un contenidor específic a l’Ecoparc, s’eviten els seus abocaments incontrolats, es redueix el volum de fem que acaba en un abocador, s’estalvia en matèries primeres i energia en reciclar i s’ajuda al tractament adequat de tots els residus. Aquesta acció, per tant, ajuda a cura de l’entorn i, amb això, també del medi ambient.

En els Ecoparcs mòbils de la Emtre es poden depositar residus com ara olie de cuina i de cuina, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar llibres i revistes, piles, termòmetres, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics xicotets bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

Deixa el teu comentari