L’Equip de Govern de Carlet es reuneix amb la Delegada del Govern

Li han traslladat la preocupació del Consistori carletí per els últims episodis de inseguretat ciutadana.

L’Equip de Govern de Carlet, encapçalat per l’alcaldessa, M.Josep Ortega, s’han reunit aquest matí amb la Delegada del Govern, Gloria I. Calero Albal. La reunió ha tingut un sol punt en l’ordre del dia, que ha sigut els últims episodis d’inseguretat ciutadana que s’han produït a Carlet en les últimes setmanes.

En la reunió, a la qual també han assistit la tinenta d’alcalde Lola Navarro, el regidor de Seguretat ciutadana Bernardo Espert i el regidor Jonatan Martínez, s’ha parlat de la necessitat de seguir treballant conjuntament per evitar més problemes en el futur, i posar solució a esta problemàtica, la de la inseguretat ciutadana,  que involucra a la ciutat, però també a la Delegació de Govern. 

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha manifestat que «era necessari traslladar personalment aquesta situació i encetar un treball conjunt per fer de la nostra ciutat un lloc més segur i amable». Així mateix, «és d’agrair el suport rebut amb la certesa d’un compromís en millorar la situació del nostre poble» ha conclòs.

Deixa el teu comentari