L’Equip Inspira’t de Quart de Poblet imparteix un nou curs de Voluntariat Mediambiental

L’alumnat del taller ha rebut els diplomes durant l’acte de clausura celebrat en el Centre d’Interpretació de la Naturalesa

Sis nous alumnes i alumnes amb discapacitat intel·lectual s’han convertit en experts mediambientals després de participar en el “Curs de Voluntariat Mediambiental”, que imparteix l’Equip Inspira’t, i en el qual col·labora l’Ajuntament de Quart de Poblet. Després d’un mes d’activitats, el Centre d’Interpretació de la Naturalesa (CIN) ha acollit la clausura del programa amb el lliurament dels diplomes, en un acte al qual ha assistit el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Juan Medina, al costat dels i les representants de les entitats implicades en el projecte.

L’Equip Inspira´t està format per nou persones amb discapacitat intel·lectual vinculades al Patronat Intermunicipal Francisco Esteve, i aquest curs els encarregats d’impartir-lo han sigut Jesús, Javi i Toni, al costat de la formadora Gema Ramírez.

En total, han realitzat cinc sessions durant els dissabtes del mes d’octubre, en les quals l’alumnat, que procedeix del Projecte Empar, ha aprés sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, el canvi climàtic, els residus i l’aigua, així com de la importància de realitzar voluntariat mediambiental.

El curs es duu a terme dins de la convocatòria de Projectes Interassociatius de la la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grup Ugarte Automoción i han col·laborat Fundació Limne i Plena Inclusió CV.

Deixa el teu comentari