Les associacions de veïns d’Alzira, junt a l’Ajuntament, continuen plantant arbres durant tot el mes de febrer

Alzira, 17 de febrer de 2018 – El passat dissabte, 10 de febrer, la Regidoria de Gestió Urbanística i la de Participació Ciutadana, junt amb l’Associació de Veïns del Balcó de la Ribera realitzaren la jornada de plantació d’arbres i murtes en la zona de la contornada de Protecció Civil, dins de les activitats corresponents al mes de l’arbre.

En l’esmentada jornada participaren socis de l’Associació d’Amics de la Murta, la directora del CPC, Ana Iborra, els voluntaris de Protecció Civil i els treballadors de l’empresa Talher, que junt amb la resta de veïns i veïnes han plantat murtes i moreres, que donaran ombra en este espai.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, considera que “amb estes plantacions d’arbres es pretén sensibilitzar la població i al mateix temps es vol reivindicar la conservació d’arbres d’espècies autòctones. Gràcies a esta iniciativa, que es realitza cada any en diferents zones de la ciutat, es perseguix conscienciar a la població. Els veïns han respost plantant una vintena d’arbres, que ja adornen bona part d’este barri de la part alta de l´Alquerieta i que se sumen als treballs habituals de jardineria i neteja que es realitzen de manera permanent des de l’Ajuntament en esta zona.”

Cada dissabte del més de febrer continuaran realitzant activitats de plantació d’arbres en més zones i barris d’Alzira amb la col·laboració de les associacions de veïns de la ciutat.

 

Deixa el teu comentari