Les comissions falleres d’Almussafes celebren una jornada festiva per a commemorar el mig any faller

volta ciclista comissió infantil2Almussafes, a 21 de setembre de 2015. L’acte central de l’esdeveniment, celebrat en el pati del col·legi Almassaf, va ser un multitudinari sopar al qual li va seguir una discomòbil

Al voltant de 400 fallers es van donar cita el passat dissabte en el pati del Col·legi Almassaf per a festejar el “Mig Any Faller”, un acte que se celebra des de fa quatre anys i que suposa una demostració de germanor entre les tres comissions de la localitat. A la vesprada, els membres de les seues respectives seccions infantils van gaudir d’un berenar i d’una volta cicloturista pels carrers del municipi.

El passat dissabte 19 de setembre, just sis mesos després de finalitzar l’últim exercici festiu, les tres comissions falleres d’Almussafes van organitzar una jornada de convivència amb la qual van mostrar la seua germanor i que van denominar “Mig Any Faller”. La Primitiva, La Torre i la Mig Camí van reunir als seus integrants en el pati del col·legi públic Almassaf en un multitudinari sopar de baix braç al qual van assistir al voltant de 400 persones, entre les quals es trobava el regidor de Festes, Andrés López. La Junta Local Fallera, responsable de l’organització, va disposar diverses files de taulers i cadires i es va encarregar de servir la beguda i el piscolabis.

Per 3€ els fallers i 5€ els no fallers, els assistents van gaudir d’un sopar cordial que es va completar amb una discomòbil, moment en el qual van obrir les portes del recinte al públic en general per a convidar a tots els veïns del municipi a unir-se a la festa, que es va allargar fins a ben entrada la matinada.

Es tracta de la quarta edició consecutiva d’aquesta celebració, que es duu a terme des que fa cinc anys es constituïra la Junta Local Fallera, organisme que aglutina a les tres comissions de la localitat i des del qual es coordinen totes les activitats dutes a terme per a promocionar una tradició tan arrelada com és la festa de les Falles, entre les quals es troben aquest “Mig Any”, la “Cridà”, o la cavalcada, actes amb els quals es dóna el tret d’eixida a la Setmana Fallera.

A la vesprada, tot el protagonisme se’l van portar els més xicotets. Encara que no estava inclòs en el programa d’actes, el mig any faller va comptar també amb diverses activitats dedicades a les comissions infantils i que en setmanes anteriors havien hagut de ser ajornades a causa del mal temps. A les 17:30h va tenir lloc en el parc Sagrari de la localitat un berenar de germanor per a tots ells i a les 18:30h es va desenvolupar una volta cicloturista pel nucli urbà per a promoure els hàbits de vida saludables en la qual van participar mig centenar de xiquets fallers.

 

Deixa el teu comentari