Les diverses propostes nadalenques d’Alzira han comptat amb una alta participació

Finalitzat el període Nadalenc és moment de realitzar un balanç de totes les activitats que s’han desenrotllat.

Des de les regidories de Festes i Comerç, la vicealcaldessa i responsable d’estes àrees han organitzat una sèrie de propostes variades com: la iniciativa comercial de la Bola Solidària, “En Nadal el Comerç sona a Solidaritat”, cal assenyalar que enguany les més de mil boles van ser venudes en una jornada, quan l’activitat estava prevista per dos dies. La recaptació ha sigut atorgada a l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de la Ribera (ADAFIR).

El mercat de Nadal ha aplegat a la seua quarta edició, una proposta que ha aconseguit consolidar-se al llarg de les edicions realitzades i que és un reclam per a tot el veïnat per tal d’eixir al carrer i gaudir de l’ambient nadalenc.

Activitats infantils a la plaça del Carbó, plaça Major i plaça Elisa Ramírez, on els més menuts han tingut l’ocasió de compartir moments molt divertits.

Entrega de cartes als patges reials de ses Majestats a la Casa de la Cultura, una activitat consolidada i atrau l’interés de les xiquetes i xiquets, així com dels seus mares i pares.

Com és tradicional Alzira és l’única ciutat de la província que compta amb Fira de Nadal, un gran número d’atraccions firals ubicades al Recinte Firal, des de principi del mes de desembre i fins al tretze de gener.

Accions comercials en les diverses àrees comercials de la ciutat, Pere Crespí, Centre, Pérez Galdós, Hort dels Frares, amb espectacles itinerants; la presència del rei Melcior, per tal de rebre als xiquets; repartiment de material comercial; però si hi ha alguna cosa que ha despertat molta curiositat ha sigut les anamorfosis ubicades al recent estrenat Hort dels Frares per a vianants.

Com a colofó a totes estes iniciatives el cinc de gener es va realitzar la cavalcada de Reis, comptant com és habitual amb la participació de les diverses associacions festives de la ciutat: Junta Local Fallera, Junta de Germandats i Confraries, Moros i Cristians la Vila d’Alzira, i Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Comerç, realitza una valoració totalment positiva de totes estes propostes que tornaran a ser una realitat l’any que ve al Nadal.

Deixa el teu comentari