Les primeres ajudes municipals del Pla Resistir de l’ajuntament de València han arribat a 4.886 sol·licitants

La segona convocatòria d’estes prestacions s’estén als sectors econòmics vinculats a les Falles

Les primeres ajudes municipals del Pla Resistir de l’ajuntament de València han arribat a 4.886 sol·licitants amb un pressupost d’11.777.000 euros quan este diumenge es complix un any des que es va decretar l’estat d’alarma. 

Hui s’ha fet efectiu el cinqué pagament d’estes prestacions, al qual s’han acollit 431 beneficiaris.

La vicealcaldessa ha recordat que s’ha impulsat una segona edició de les ajudes, que s’estén als agents econòmics vinculats a les Falles, com ara artistes de Falles i carrosses; indumentària i orfebreria valenciana; pirotècnia; floristeries amb concessió administrativa; empreses d’estandards, bandes, insígnies i trofeus, i revistes i mitjans de comunicació vinculats de les festes. També podran optar a estes prestacions els propietaris de barques de promoció turística a l’Albufera i la Marina.

La Junta de Govern també ha acordat  donar llum verda a un nou reforç de la plantilla de personal de l’Ajuntament de València  per millorar els servicis públics i l’atenció a la ciutadania.

Sergi Campillo a més ha donat compte d’altres acords municipals com ara l’aprovació de la construcció d’un tram del carril bici de l’avinguda de la Constitució, entre l’avinguda dels Germans Machado i la localitat de Tavernes Blanques.

Deixa el teu comentari