L’Escola de Comerç de Picassent dóna per finalizats els tallers de 2019

L’Escola de Comerç de Picassent ha finalitzat amb el taller “10 claus per a vendre més”, en el qual han participat 10 comerços de la localitat. Durant les 2 hores del taller, l’alumnat ha pogut visualitzar nombrosos casos d’èxit de comerços d’altres províncies i països.

Aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Comerç i en col·laboració amb  Cambra València, ha suposat que des del mes de març i fins a octubre s’hagen impartit 8 tallers, amb temàtiques molt diverses: xarxes socials, fotografia amb mòbil, Whatsapp, Publicitat en línia, aparadorisme innovador, com presentar-se a les convocatòries de les Administracions Públiques, fidelització de clients i estratègies de venda.


Més de 30 h de formació gratuïta per als nostres comerços, més de 100 assistents i més de 40 comerços participants al llarg d’aquests 6 mesos a l’Escola de Comerç són fruit del compromís i esforç municipal per acostar i facilitar als nostres comerços les noves tendències comercials”, ha comentat la Regidora de Comerç Mónica Olguín a la clausura del taller.

Deixa el teu comentari