L’Escola Infantil Municipal Ninos de Quart de Poblet dóna a conéixer el seu model educatiu de manera en línia

Les famílies interessades podran participar en la jornada que tindrà lloc el 4 de març

De cara al pròxim curs escolar, l’Escola Infantil Municipal Ninos celebrarà el pròxim 4 de març una jornada en línia en la qual donarà a conéixer tant el seu model educatiu com la metodologia de treball dels seus centres. Es realitzaran dues sessions, una de 18 a 19 hores en valencià, i una altra de 19 a 20 hores en castellà.

Les famílies que vagen a escolaritzar als seus fills o filles per primera vegada i estiguen interessades, podran inscriure’s en https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlseeekpipejbozgfqubmpi5tyu0bt7psrq6fquvji6ozlad07g/viewform.

Aquest centre infantil compta amb quasi més d’un centenar de places, amb una aula per a bebés i classes per a xiquetes i xiquets d’un a dos anys, i de dos a tres anys.

Una de les característiques més destacades de l’escola infantil és que compta amb espais polivalents, diàfans, amplis, interrelacionats, accessibles i segurs. Arribant a incloure els espais exteriors en una part més de l’aula.

A través d’aquests, es vol incitar que xiquetes i xiquets es llancen a explorar, a jugar i a descobrir, connectant amb la naturalesa.

Deixa el teu comentari