L’esmorzar popular de Guadassuar, un èxit

Més de 4000 peces d’embotit i 2000 entrepans s’han utilitzat perquè l’esmorzar dels festers i festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2019 fou un èxit. Més de 1000 persones han passat per la seua ració.

La plaça Generalitat Valenciana de Guadassuar ha acollit el tradicional esmorzar popular organitzat pels festers de Sant Vicent i les festeres de la Divina Aurora. Una cita a la qual acudeix quasi tot el poble, siga quina siga la situació climatològica.

L’esmorzar se sol celebrar abans de la fira, però aquest exercici, per motius de calendari, s’ha hagut de canviar, cosa no sembla haver minvat massa l’esdeveniment, ja que ha tingut una gran participació.

I pel que fa al menjar, per a poder abastir a tantes persones, s’han precisat al voltant de 4000 peces d’embotit i 2000 entrepans, dels quals no quedaren vius massa.

Amb aquesta cita, els encarregats de dur endavant la festa diuen adéu a un exercici que ha estat ple de moments i vivències.

I quan acaba un, comença un altre. Els festers de Sant Vicent 2020 ja estan preparats per a gaudir d’un any que es presenta il·lusionant.

Encara que el vent s’ha fet notar, veïns i veïnes han gaudit d’un esmorzar immillorable enmig de la plaça, que ha servit per a agafar forces i continuar la festa amb converses i música.

Deixa el teu comentari