L’executiva comarcal del PSPV-PSOE presenta en Guadassuar “Recuperem La Ribera” i presenta els pressupostos per a 2021

Els diputats autonòmics socialistes Mercedes Caballero i David Calvo i la secretària comarcal Neus Garrigues han presentat a Guadassuar les principals inversions a la comarca de la Ribera Alta, així com el pla “Recuperem la Ribera”, un document que persegueix dotar d’eines, idees i recursos als ajuntaments per a la recuperació després de la crisi sanitària.

Generalitat valenciana en matèria d’agricultura per al 2021.

La diputada autonòmica Mercedes Caballero ha presentat les principals inversions a la comarca  dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) i ha apuntat que els PGE revelen l’aposta del Govern de Pedro Sánchez pel sector agrícola de la Comunitat Valenciana, especialment a la Ribera Alta.

La diputada també remarcat les inversions educatives i culturals que es realitzaran en el Consorci Universitari del Centre Associat a la Universitat Nacional d’Educació a Distància a Alzira-València Francisco Tomas i Valenta. En aquest sentit,  ha assenyalat que el Govern invertirà per a la construcció del nou edifici 850.000 euros en 2021 i es finalitzarà el projecte en 2022, amb un cost de 2 milions d’euros.

Deixa el teu comentari