L’exposició fotogràfica de la Torre Alèdua es podrà visitar a l’ajuntament de Llombai fins al 17 de juny

Les alumnes de 3r i 4t de la ESO i de Formació Professional Bàsica del centre educatiu EFA Torrealedua, han preparat l’exposició amb motiu de la compra, per part de l’Ajuntament de Llombai de la Torre Alèdua 

L’Ajuntament de Llombai acull l’exposició fotogràfica “Torre Alèdua, Sempre nostra” 

Una exposició duta endavant per les alumnes de 3r i 4t de l’ESO i de Formació Professional Bàsica del centre educatiu EFA Torrealedua i amb la que posen en valor i visibilitzen la compra, per part de l’Ajuntament de Llombai, de l’emblemàtica Torre Alèdua a finals del 2020.

Aquest dijous 3 de juny, l’alcalde de Llombai, José Forés acompanyat per les alumnes de EFA Torrealedua i cos docent del centre hi han inaugurat l’exposició.

Cristina Rabasco, mestra de Socials del EFA Torrealedua de Llombai, va ser l’mpulsora d’aquest projecte. Es va preparar   una eixida escolar a la torre d’Alèdua, on les alumnes realitzaren fotografies de l’entorn natural i de la mateixa torre.

L’exposició està formada per 18 instantànies realitzades a aquesta construcció.

I es podrá visitar en  l’Ajuntament de Llombai fins al 17 de juny.

RAQUEL ESCUDER, ALUMNA EFA Torrealedua

LETICIA AGUILAR, ALUMNA EFA Torrealedua

El castell de Alèdua és una fortalesa del segle XII situada sobre un pujol a l’esquerra del riu Magre i a uns quatre quilòmetres a l’est del nucli urbà, en el despoblat d’Alèdua. De planta rectangular, compta amb una torre situada en el centre, de tres altures i soterrani. La torre té una base quadrada de 7,3 per 7,3 metres i una altura aproximada de 16,5 metres sobre el terreny circumdant. La seua primera referència documental ve del Llibre del Repartiment, de 1238.

Deixa el teu comentari