La seda és la protagonista al Museu Valencià de la Festa d’Algemesí

L’exposició “SEDA, de la fibra al teixit (1890-1990)”,  fa un repàs de les creacions i la importància d’aquesta fibra en l’economia valenciana i es podrà visitar fins al 30 de setembre

El Museu Valencià de la Festa d’Algemesí torna a l’activitat després d’un període de reformes per a mostrar al públic una exposició que pren com a fil conductor la fibra de la seda. 

“SEDA, de la fibra al teixit (1890-1990)”, mostra com era la moda realitzada amb aquest teixit durant aqueixos cent anys.

L’exposició  està dividida en dues plantes i mostra la fibra aplicada al teixit a través de la indumentària tradicional i d’inspiració internacional.

En la planta baixa es pot fer un recorregut al llarg de la vestimenta tradicional valenciana dels segles XIX i XX amb vestits originals i reproduccions d’inspiració popular,

La sala Carmen Ferrés de la primera planta del museu es centra en la moda d’alta costura a través d’un recorregut organitzat de manera cromàtica per la moda de la segona meitat del segle XIX i el segle XX, fins a la dècada dels anys 90. 

Aquest homenatge a la seda es podrà visitar al Museu Valencià de la Festa d’Algemesí fins al 30 de setembre. 

A més prompte es faran visites guiades i es presentarà el catàleg que acompanyarà aquesta exposició on es podran veure totes les peses que no han pogut formar part d’aquesta mostra.

Deixa el teu comentari