L’Hospital de la Ribera acull al personal del Curs d’Acollida.

L’objectiu del Curs d’Acollida és el d’informar i orientar els professionals que passaran a formar part de la plantilla durant el període estival, per a facilitar el seu procés d’incorporació.

L’Hospital Universitari de la Ribera ha celebrat el seu Curs d’Acollida per als Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) i Tècnics Superiors que s’incorporaran al centre en els mesos d’estiu.

Més de 70 treballadors han assistit a la primera sessió del curs. Amb aquest curs, l’Hospital de la Ribera pretén informar i orientar als treballadors que passaran a formar part de la plantilla durant el període estival, facilitant així el seu procés d’incorporació.

D’aquesta manera, els assistents han rebut informació sobre aspectes com la cartera de serveis de l’Hospital d’Alzira, la prevenció de riscos laborals, la qualitat i la seguretat clínica del pacient, les eines de comunicació amb què compten i el funcionament de determinats serveis essencials per al seu desenvolupament professional.

Junt amb això, els professionals han tingut un primer contacte amb el maneig dels sistemes informàtics de l’Hospital d’Alzira; una formació que completaran durant la setmana que ve amb l’aprenentatge de l’ús de la història clínica del centre hospitalari.

L’obertura del Curs ha anat a càrrec dels subdirectors d’Infermeria del Departament de Salut de la Ribera, Salvador Benavent i María Antonia Gómez, respectivament.

Deixa el teu comentari