Els majors d’Almussafes prevenen accidents en el llar

Durant el matí de hui divendres 9 de novembre, una vintena de persones jubilades i pensionistes han participat en el taller formatiu programat des de la Regidoria de Majors

Les persones majors estan especialment exposades a la possibilitat de patir accidents en la llar. Entre els contratemps més freqüents i comuns destaquen les caigudes, a més de les intoxicacions i les cremades. Per a abordar esta qüestió, des de la Regidoria de Majors del consistori d’Almussafes se’ls ha oferit, a prop d’una vintena de jubilats i pensionistes de la localitat, la possibilitat de participar en un taller centrat en els accidents i la seguretat domèstica.

La sessió, que forma part del Programa de Formació de Persones Majors de la Diputació de València, s’ha impartit durant el matí de hui divendres 9 de novembre, en la Llar del Jubilat.

Teresa Empar Aguado, experta del Programa d’Activitats per als nostres Majors de la Diputació de València ha dirigit el taller, en el que els participants també han rebut consells pràctics sobre les mesures que han d’adoptar per a previndre este tipus de contratemps en l’entorn de la llar.

“Periòdicament oferim un programa de formació que se centra en problemàtiques concretes a què s’enfronten diàriament els integrants del col·lectiu de majors i els facilitem consells útils per a evitar este tipus de situacions”, explica l’edil delegada, Paqui Oliver.

Deixa el teu comentari