Marina Civera rep el vestit del Gremi Artesà

La Fallera Major de València, Marina Civera, ha rebut el vestit que el Gremi Artesà de Sastres i Modistes regala a la regina de la festa josepfina des de fa tres anys. Es tracta d’una indumentària clàssica i senzilla, del segle XVIII, amb la qual han col·laborat diferents empreses.

La Fallera Major de València 2019, Marina Civera, ha rebut el vestit confeccionat pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana, una indumentària clàssica i senzilla, del segle XVIII, amb un dibuix antic.

El president del col·lectiu ha mostrat l’orgull de poder realitzar un homenatge com aquest a la Fallera Major a colp de fil.

En el projecte han col·laborat diverses empreses, les quals han aportat els diferents elements necessaris per a vestir a Marina Civera, qui s’ha mostrat il·lusionada per poder col·laborar amb aquesta iniciativa.  

El projecte ha estat dirigit per la professora del Gremi, Rosa Mª Sanchis, qui reconeix que el color ha estat l’element més dificultós de decidir, encara que no amaga la seua satisfacció amb el resultat final.

L’acte d’entrega d’un vestit complet per part del Gremi Artesà de la Comunitat Valenciana a la Fallera Major de València fa tres anys que es du a terme, una iniciativa que començà amb una proposta al regidor de cultura, Pere Fuset.

Des d’aleshores, el Gremi vesteix a la Fallera Major el dia de la Gala de la Cultura, un moment ideal per a lluir el treball del col·lectiu artesà.

El vestit va veure la llum poc després de ser entregat a la Fallera Major.

Fou en la Gala de la Cultura celebrada en el Palau de Congressos on Marina Civera va lluir orgullosa la tasca feta pel Gremi Artesà.

Deixa el teu comentari