Marta Ortiz Martínez, és reelegida Alcaldesa de Benifaió

El PSOE governarà amb majoria absoluta amb 11 regidors enfront dels 3 del PP, 2 de Compromis i 1 edil de ‘Gent per Benifaió’. 

El ple de constitució de la nova corporació de l’Ajuntament de Benifaió no va tindre sorpreses i va transcórrer amb total tranquil·litat després del resultat electoral del passat 26 de maig.

La taula va ser presidida per l’edil de major edat, María José Piles Ciri (PSOE) i l’edil de menor edat Jesús Rosaleny (PSOE).

Després de la lectura de la normativa a seguir en el ple i la presa possessió davant la constitució dels 17 regidors electes es passe a la votació.

La candidata Marta Ortiz (PSOE) va obtindre 11 vots, José Vicente Alepuz (PP) 3, Eduard Gómez (Compromis) 2 vots i Francisco Sánchez (Gent per Benifaió) 1 vot. D’aquesta forma, amb el suport de la majoria absoluta, la candidata del Partit Socialista Marta Ortiz Martínez, que encapçalava la llista més votada en les passades eleccions, va ser proclamada alcaldessa de Benifaió. 

Ortiz governarà així amb la majoria absoluta d’11 edils enfront dels 3 regidors del grup popular, 2 de Compromis i 1 de “Gent per Benifaió”.

En la seua intervenció l’acabada de reelegir com a alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz va tancar l’acte assenyalant que la línia de treball i d’actuació d’aquests últims quatre anys d’aquest govern continuaran “continuarem anteposant sempre els interessos de Benifaió i dels seus veïns i veïnes i continuarem impulsant un projecte de futur per al nostre poble, i el farem a la nostra manera, la forma en què nosaltres entenem que s’ha de fer política, des del treball, la humilitat, el respecte i la proximitat.”

Deixa el teu comentari