Massalavés reparteix kits contra el coronavirus als xiquets perquè passegen «segurs»

L’Ajuntament de Massalavés repartirà a partir d’este divendres més de 200 kits contra el coronavirus als xiquets i xiquetes del municipi amb l’objectiu d’augmentar la seua seguretat durant els passejos diaris. Les borses, que s’entregaran a aquells que estiguen empadronats i tinguen entre 1 i 14 anys, estan compostes per una mascareta personalitzada amb dibuixos, uns guants, una botella de gel, una bossa de llepolies i un diploma. Una mesura que se suma a les més de 1.000 mascaretes repartides entre tots els veïns i veïnes de la població. «És una manera de reconéixer el treball i la paciència dels més xicotets. Són uns campions. Només amb el fet de veure les seues cares quan li les reparteixen, val la pena este detall», apunta Puri Noguera, alcaldessa de Massalavés. 

Casa per casa, els regidors del consistori, operaris municipals, voluntaris i Policia Local donaran els obsequis, respectant les mesures de seguretat pertinents. Així mateix, l’Ajuntament ha informat sobre les condicions que han de complir els xiquets i xiquetes en eixir al carrer, publicant en xarxes socials i el ban municipal les normes oficials aprovades pel Govern d’Espanya.

Seguretat per a comerços locals 

El consistori també aprofitarà per a repartir material de protecció entre els comerços del municipi, posant l’accent principalment en les perruqueries i esteticistes, que podran obrir complint les normes del Ministeri de Sanitat, a partir del dilluns 4 de maig.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari