Massamagrell finalitza el curs d’inserció soci-laboral per a dones amb el lliurament de diplomes

En aquest curs han participat un total de 36 dones

L’Alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i la regidora de Benestar Social i Dona, Nina Sepúlveda, han fet lliurament dels diplomes a les dones que han realitzat el curs d’inserció soci-laboral organitzat pel consistori.

Aquesta iniciativa es realitza des de fa uns anys amb l’objectiu de facilitar les eines necessàries per a desenvolupar el creixement personal i l’apoderament de les dones, i enguany s’ha pogut executar gràcies a la subvenció rebuda de la Generalitat Valenciana en matèria de l’àmbit laboral.

El curs s’ha dividit en quatre grups de nou participants cadascun, amb un total de 36 dones de Massamagrell, que han rebut durant sis setmanes, diferents sessions en les quals han aprés tècniques d’autoconeixement, benestar emocional, confiança i valors. Dos dels quatre grups van finalitzar ahir 2 de novembre, i els altres dos grups restants han finalitzat hui, 3 de novembre.

En paraules de Gómez: “Aquesta iniciativa és un pas més per a combatre l’exclusió social en el nostre municipi. És una gran oportunitat per a generar oportunitats a les dones que es troben en situació de vulnerabilitat“.

Nina Sepúlveda, regidora de Dona, remarca que “la subvenció rebuda també ens ha permés fer altres dues accions que s’estan realitzant des de la Regidoria d’Igualtat, a part d’aquest curs: unes xarrades en l’IES per a l’alumnat de Cicles Formatius en les quals s’expliquen els conceptes més importants i les situacions per les quals continua havent-hi desigualtat en l’àmbit laboral, i l’execució de tres vídeos explicatius sobre conceptes de discriminació social, que estan publicats en les nostres xarxes socials”.

Les xarrades en l’IES Massamagrell s’estan realitzant al llarg d’aquesta setmana, i els vídeos explicatius van ser publicats durant el mes d’octubre i es poden visualitzar en les xarxes socials de l’Ajuntament de Massamagrell.

Deixa el teu comentari