Massamagrell instal·la quatre minipuntos nets per a reciclar residus xicotets

La intenció del govern municipal és ampliar el nombre de punts l’any que ve si el resultat és satisfactori

L’Ajuntament de Massamagrell ha instal·lat quatre minipuntos nets per al reciclatge de xicotets estris d’ús domèstic com a CD i DVD, cartutxos d’impressora, telèfons mòbils, comandaments de televisió, ràdios, piles, bateries i bombetes LED, entre altres coses.

La iniciativa sorgeix amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania el reciclatge d’aquest tipus de residus, podent depositar-los prop de les seues cases sense haver de desplaçar-se fins al ecoparc fix o esperar que vinga el ecoparc mòbil.

Les ubicacions on s’han instal·lat aquests quatre minipuntos nets han sigut la Llar del Jubilat del Barri de la Magdalena, el passeig Juan Celda, la plaça de la Sénia i la plaça Martínez Beneyto.

En paraules de l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “Són els primers minipuntos nets que instal·lem al nostre poble i desitgem que tinguen bon acolliment. Si la ciutadania els respecta i es fa un bon ús d’ells, la nostra intenció és instal·lar cinc minipuntos més l’any que ve en altres zones, per a cobrir així tot el municipi”.

Per part seua, la regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez, ha afegit que “aquests minipuntos, a més de tindre la funció de reciclatge, ens serviran també de muppie, i serviran per a anunciar les diferents campanyes que fem des de l’Ajuntament de Massamagrell”.

El cost total de la instal·lació ascendeix a 11.737 euros, diners procedents dels fons del romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Massamagrell.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.