Més de 1.000 alumnes comencen el curs en les Escoles Esportives Municipals al Poliesportiu

El Poliesportiu ha posat en marxa un protocol anticovid19 per al bon desenvolupament dels entrenaments i les competicions de totes les modalitats de les EEMM

La temporada esportiva 2020/2021 ha començat a Picassent. El calendari del mes de setembre avança de manera esglaonada amb la incorporació de l’alumnat que conforma les diferents modalitats de les Escoles Esportives Municipals. Així, i al llarg d’esta setmana, més de 1.000 alumnes s’acostaran al recinte esportiu per tornar a practicar karate, gimnàstica rítmica, tenis, handbol, bàsquet, futbol sala, futbol, natació, psicomotricitat i iniciació a l’esport. 

Cal destacar que, donades les característiques en les quals es desenvolupen estes activitats a l’aire lliure i que permeten guardar la distància interpersonal en les pistes,  l’oferta s’ha mantingut sense tindre que retallar el nombre de participants en cap d’estes especialitats. No obstant això, cada grup serà supervisat i controlat pels entrenadors/es i/o monitors/es tant a l’entrada com a l’eixida de les instal·lacions, amb la pressa de temperatura, l’ús de la mascareta i la higiene de mans amb el gel hidroalcohòlic ubicat en diferents dispensadors.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, qui ha estat en tot moment pendent de la tornada a esta nova normalitat ha explicat que, «El personal de neteja del poliesportiu treballa de valent per netejar i desinfectar de manera periòdica i després de cada ús les diferents sales, vestuaris i accessos. El material també comporta este protocol de neteja per evitar al màxim els contagis. Ara, és necessària la col·laboració de totes i tots perquè la normalitat i el bon desenvolupament puga portar-se a terme durant tot el curs».


Deixa el teu comentari