Més de 1.100 SuperThings ja estan a València

En el primer cap de setmana han visitat l’exposició 800 persones

Més de 1.100 SuperThings ja estan a València

Més de 1.100 SuperThings i 200 dels seus joguets es donen cita en l’exposició de Superthings que ha arrancat en l’Ateneu Mercantil de València. Aquesta és una exhibició única que recull des dels seus xicotets caus, vehicles, missions, aventures, monster rollers, vehicles especials de Kid Fury i Kid Kazoom, fins al laboratori del Professor K i els Headquarters dels SuperThings.

Organitzada pel Festival Internacional de Cinema Infantil de València (FICIV), aquesta és la primera exposició de SuperThings que se celebra en el món i estarà oberta fins al 3 de gener en l’Ateneu Mercantil de València. Més de 800 persones han pogut gaudir d’aquesta mostra en el seu primer cap de setmana, en una oportunitat única d’endinsar-se en l’apassionant món dels SuperThings i gaudir reconeixent a tots i cadascun dels seus personatges.

L’exposició compta amb un fàcil i entretingut recorregut. Enfront de la porta principal dóna la benvinguda Pow Corn, el SupeThing de la sèrie 1, que indica el camí als assistents endinsant-los en l’imaginatiu món dels SuperThings a través la seua història. Així el visitant podrà conéixer com va sorgir la idea, el logo, el guió, personatges, les escultures, els ultrararos, les vistes, el joc, el còmic i tot l’univers creat entorn dels SuperThings per a l’entreteniment dels més xicotets.

En l’espai central quatre diorames mostren les diferents maquetes i joguets dels SuperThings, entre ells una recreació de l’autèntica Kaboom City, on es troben tots els personatges de la nova sèrie Secret Spies. Aquests són els vertaders escenaris que han servit d’inspiració per als espots de les diferents sèries.

Per a acabar, un “Hall of Fame” dels ultrararos de cada edició, des del mític Enigma, al boig Professor K, el malvat Mr King, els experiments kid Kazoom i Kid fury o el misteriós Oculus Max. Un gran Photocall situat en el centre de la sala permetrà a pares, mares, xiquets i xiquetes immortalitzar el moment gaudint dels seus personatges favorits.

L’exposició dels SuperThings se celebra gràcies a un acord de l’Ateneu Mercantil amb el Festival Internacional de Cinema Infantil de València i Magic Box la seua empresa creadora, que compta amb més de 24 anys de trajectòria professional en el món dels joguets i col·leccionables amb més de 30.000 punts de venda a Espanya i presència internacional en més de 20 països entre ells Anglaterra i Alemanya.

L’exposició es regeix per tots els protocols de seguretat i el seu recorregut es realitza en grups d’un màxim de 20 persones en un horari de visita de: fins al 7 de desembre els divendres de 17 a 21h i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 21 h. A partir del 7 de desembre de 10 a 21 hores. El preu de l’entrada per a l’exposició és de 3€. Es pot adquirir entrada reduïda per 2,5€ per a grups a partir de cinc persones. Es recomana realitzar compra anticipada d’entrades en les taquilles del de l’Ateneu Mercantil entre les 9 i 21 hores.

Deixa el teu comentari