Més de 300 jubilats i pensionistes al menjar de germanor a Alginet

L’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alginet va organitzar el tan esperat menjar de germanor que realitza cada any i que per la pandèmia es va haver d’ajornar.


En els salons del restaurant Sant Patrici, els més de 300 jubilats i pensionistes van començar el dia amb ball per a continuar amb el tradicional menjar.


En l’hora del café, la regidora de la tercera edat, María José Martínez, va agrair a tots la seua presència i els va animar a participar en tot allò que es realitze i a viure cada moment.


A continuació, el president de l’Associació, Ximo García donava la paraula a les empreses col·laboradores que cada any estan al costat d’aquesta organització com és la Caixa Rural d’Alginet i la CEA.


Tot seguit es va procedir a fer el sorteig de 4 pernils entre els assistents. Els pernils van ser regalats per l’Ajuntament, la CEA, la Caixa Rural i la Junta de Pensionistes i Jubilats.


Finalitzat el menjar, els comensals van passar en el saló del costat per a continuar amb el ball i berenar un bon xocolate amb ensaïmada.

anor i il·lusió amb retrobaments esperats després de la pandèmia.

Deixa el teu comentari