Més de 450 persones estan treballant en el disseny, fabricació i muntatge dels tres hospitals de campanya a la Comunitat Valenciana

Els tres hospitals de campanya que la Conselleria de Justícia i Interior, a través de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, està construint han començat la primera fase de muntatge.

A València, els treballs per a la instal·lació dels mòduls avancen a bon ritme després que aquest dijous començaren a alçar-se les primeres estructures.

L’inici d’aquesta fase permetrà que la setmana vinent s’instal·len ja els sòls i comencen els treballs de subministrament d’energia elèctrica. Amb aquests treballs en marxa, els hospitals podran tindre els primers llits disponibles la setmana pròxima. 

L’objectiu és que, a la fi de la Setmana Santa, els tres hospitals puguen funcionar completament amb fins a 1.100 llits extres.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari