Més de 450 persones s’han inscrit ja en l’esdeveniment esportiu solidari “In Real Time” d’Almussafes

L’organització calcula que el diumenge 17 d’abril, el dia de la celebració, la xifra podria arribar a 700

Almussafes, a 15 d’abril de 2016. Aquest diumenge 17 d’abril el Parc Central d’Almussafes tornarà a omplir-se de solidaritat amb la celebració de l’esdeveniment “In Real Time”, la recaptació obtinguda del qual permetrà finançar part dels projectes de desenvolupament que l’associació “Etiòpia ABAY” té en marxa en aquest país africà. Les inscripcions, que continuen obertes en la tenda de material esportiu Esplai Esport, i que podran realitzar-se també just abans d’iniciar-se les proves, avancen a bon ritme. Ja han confirmat la seua participació 450 persones, “però podrien ser entre 600 i 700 el diumenge”, tal com han indicat des de l’organització.

IRT Almussafes (1)Només queden dos dies perquè l’esdeveniment esportiu solidari “In Real Time”, que recapta diners per a l’associació benèfica “Etiòpia ABAY”, torne a Almussafes. Els preparatius que està duent a terme l’organització en col·laboració amb el Club d’Atletisme Almussafes i l’Ajuntament de la localitat avancen a bon ritme. Més de 450 persones s’han apuntat ja en www.mychip.es i en la tenda Esplai Esport per a formar part d’aquest esdeveniment que ajudarà a promoure la realització de projectes en matèria educativa, sanitària i de suport a la comunitat de la regió etíop de Gaba Kemisa – Walmara.

Per a formalitzar les inscripcions, que s’han tancat a través d’Internet però que continuen obertes en el citat establiment i es podran realitzar també el mateix diumenge just abans d’iniciar-se les proves, tan sol cal abonar 9 € per a les categories de 5 km i 10 km i 6 € per a la caminada i la carrera infantil.

Tal com va ocórrer en anteriors edicions, per a facilitar la implicació de tots els veïns independentment de la seua edat i forma física, es disputaran quatre proves durant el matí: una de 10 quilòmetres, una altra de 5, una caminada i una carrera infantil amb un recorregut de 1.000 metres. Per a mantenir l’essència de la iniciativa, les carreres començaran simultàniament en totes les ciutats en les quals es desenvolupa el “In Real Time”. A més d’en Walmara, Etiòpia, i a Almussafes, la solidaritat amb el poble africà també es reivindicarà durant la jornada en Hondarribia, Laudio, Frigiliana i Tres Cants.

El C.F. Almussafes ha anunciat que col·labora amb “In Real Time” i disputarà aquest mateix diumenge a les 11:30 h. un partit solidari de la categoria cadet en el Camp de Futbol Municipal contra el S.D Sueca “B”.

En 2015, gràcies a l’alt nombre d’inscripcions, l’associació va aconseguir recaptar un total de 4.500 €, quantitat que es va destinar al finançament d’un projecte de desenvolupament agrícola.

 

Deixa el teu comentari