Més d’un centenar d’obres participen en el 1r Certamen Literari Ciutat de Carlet

El 1r Certamen Literari que ha organitzat l’Ajuntament i l’editorial Neopàtria ha tingut una excel·lent acollida, ja que s’han presentat un total de 115 obres, 58 en la modalitat de narrativa i 57 en poesia.

jurat-premis-literaris-1El jurat del certamen ja s’ha reunit per valorar els treballs. El jurat per al Premi de Narrativa Ciutat de Carlet ha estat format per l’alcaldessa, M. Josep Ortega, la regidora d’Educació, Nela Aznar, Antoni Martínez Peris, director de l’editorial Neopàtria, Manel Alonso, director literari de l’editorial Neopàtria i Antoni Martínez Bonet, director de col·leccions de poesia de l’editorial Neopàtria.

Quant al jurat del Premi de Poesia Xavier Casp ha estat constituït per l’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, Antoni Martínez Peris, director de l’editorial Neopàtria, Manel Alonso, director literari de l’editorial Neopàtria, Antoni Martínez Bonet, director de col·leccions de poesia de l’editorial Neopàtria i la directora del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València, Anna Devís.

La tasca del jurat ha sigut difícil atesa la gran quantitat i qualitat de les obres presentades en les dos modalitats.

En narrativa, s’hi han presentat novel·les i reculls de relats sobre temàtiques vampíriques, de novel·la negra i temes recurrents com la guerra civil i la postguerra espanyola en la qual caben moltes accions i emocions.

En poesia, han participat autors ja consolidats que han fet un pas endavant en la seua  trajectòria poètica i que han aconseguit mantenir i millorar eixa vigència literària.

Els guardonats es donaran a conéixer en una gala que se celebrarà el proper 26 de novembre al Teatre Giner.

S’atorgaran dos premis de 1.500 euros, un per a narrativa i un per a poesia.

Deixa el teu comentari