Mickey Mouse s’acomiada de Burjassot després d’haver felicitat i animat a 240 xiquets del municipi

Aquests mesos de confinament Burjassot ha tingut un hoste molt especial que ha omplit d’il·lusió les llars del municipi. Mickey Mouse es trobava de visita a Burjassot quan van decretar l’estat d’alarma i, des de l’Ajuntament de Burjassot el van acollir com un veí més.

Per a agrair tota l’atenció prestada pel Consistori, Mickey, que ha sigut molt feliç aquests mesos a Burjassot, volia traslladar la seua felicitat als més xiquets i animar-los o felicitar-los els seus aniversaris, fent-los una miqueta més especials, malgrat el confinament.

La proposta va ser molt ben rebuda per part de l’Ajuntament i s’ha traduït en què Mickey ha felicitat 175 xiquets i xiquetes manant-los un vídeo personalitzat en el qual, a més de felicitar-los, els animava a continuar portant-se tan bé com l’estaven fent. A més, també ha manat 65 vídeos d’ànim i motivació per als i les xiquetes que s’han portat súper bé en aquests mesos en què no s’ha pogut eixir de casa.

Mickey ha deixat aquesta setmana Burjassot per a tornar a la seua casa, amb una passada especial per a poder desplaçar-se entre territoris. S’ha anat amb un gran somriure dibuixat en la seua cara donat el bon tracte i el bé que s’ho ha passat en aquests mesos ja que, amb l’enregistrament dels vídeos, també se li ha passat molt més ràpid el confinament.

Deixa el teu comentari