Millores en la via i espais públics d’Alfafar

Les reparacions en les escoles infantils d’Alfafar i les millores en les voreres o en l’enllumenat són algunes de les accions que s’han executat des de l’àrea de Manteniment.

L’Ajuntament continua treballant en el manteniment i la millora de l’entorn urbà per a l’increment de la qualitat de vida de les i els veïns d’Alfafar.

L’àrea de Manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar ha dut a terme en les últimes setmanes diverses actuacions per a la millora de l’entorn urbà i les vies públiques de la localitat amb l’objectiu de seguir millorant en matèria de seguretat vial, accessibilitat, manteniment de la via i el mobiliari, i incrementar d’aquesta forma la qualitat de vida de la ciutadania d’Alfafar.

Així, s’han realitzat diverses actuacions de millora i rehabilitació de la calçada, les voreres i els escocells dels arbres dels carrers Alcoi, Sagrario i Beniparrell. A més, en el carrer Rafael Ridaura s’han habilitat les vorades de les noves places d’aparcament de la zona del complex poliesportiu, s’ha millorat les arquetes i la zona enjardinada del parc Cronista Lacreu Sena i l’enllumenat en diverses zones del municipi mitjançant la substitució de bombetes.

L’àrea de Manteniment de l’Ajuntament també ha tingut en compte en les seues actuacions la millora dels centres educatius que ja va iniciar amb les accions de rehabilitació en els CEIP Orba i la Fila aquest estiu i que han continuat aquesta vegada amb diverses reparacions en l’Escola Infantil Remedios Montaner i el Col·legi d’Educació Infantil Rabisancho.

D’aquesta forma, l’Ajuntament continua treballant per complir amb el seu compromís perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més accessible i amable amb la ciutadania en un any en el qual també s’ha invertit en obres de rehabilitació, adequació i millora de l’accessibilitat de la Plaça Poeta Miguel Hernández, l’Av. Albufera, la Plaza Vicente Blanch, el carrer Sant Sebastià i del Barri Sant Jordi, responent a diverses demandes veïnals.

Deixa el teu comentari