Mireia Mollà defensarà els drets de l’agricultura valenciana en la PAC després de l’ajornament de l’acord

La consellera d’Agricultura i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha valorat la decisió d’ajornar fins a finals de setembre l’acord sobre el pla estratègic de la PAC per al període 2021-2027.

Mollà ha indicat que la Generalitat continuarà treballant de manera dialogant i constructiva amb la resta de comunitats autònomes i el ministeri.

En la Conferència Sectorial d’Agricultura i Desenvolupament Rural, que es va desenvolupar ahir en el Ministeri d’Agricultura sobre els criteris d’aplicació de la Política Agrària Comuna (PAC) per al període 2021-2027, Mollà ha defensat la necessitat d’incloure als agricultors amb pluriactivitat perquè són una peça essencial en l’activitat productiva i la lluita contra el despoblament. Una exigència que ha sigut reconeguda pel Ministeri i per la Unió Europea.

La titular d’Agricultura i Transició Ecològica ha insistit que continuarà batallant per la inclusió dels agricultors valencians en l’accés als drets històrics i perquè els ecoesquemas tinguen present la realitat valenciana i la sostenibilitat del territori.

Comenta la notícia