Mislata celebrarà la seua gran festa del futbol

L’esdeveniment servirà per a presentar als diferents equips de la ciutat, aprofitant la reobertura dels nous camps de futbol després de la seua remodelació

A pesar que, segons fonts pròximes de la FFCV, un regidor del grup popular ha maniobrat per a tancar les instal·lacions i impedir l’esdeveniment, partits i entrenaments, la celebració es durà a terme

Diumenge que ve 13 de gener, els camps de futbol de la Canaleta acolliran la I Festa del Futbol de Mislata. Els tres clubs de futbol de la ciutat organitzen aquest gran esdeveniment esportiu per a presentar als seus equips, aprofitant la reobertura dels nous camps després de la completa remodelació que s’ha dut a terme en els últims mesos. D’aquesta forma, els centenars de jugadors i jugadores del Mislata CF, Mislata UF i Rovella CF trepitjaran la gespa dels nous camps en el que serà, sens dubte, la gran festa d’aquest esport en aquesta temporada.

L’esdeveniment, que compta amb el patrocini del Ajuntament de Mislata, començarà a les 10 del matí amb la presentació de cadascun dels equips dels tres clubs, sent la primera vegada que aquest acte es realitza de manera conjunta. Amb la intenció d’amenitzar l’esdeveniment esportiu durant tot el matí, a més, els clubs han organitzat tota una sèrie d’activitats infantils, amb castells inflables, actuacions de ball i animació, que culminaran amb una paella gegant per a compartir entre tots i totes.

Durant l’acte de presentació, l’ajuntament aprofitarà per a realitzar un agraïment públic als diferents municipis de voltant que, durant els mesos que ha durat el procés d’obres de remodelació dels camps, han acollit en les seues instal·lacions als diferents equips mislateros perquè pogueren entrenar-se i jugar els seus partits.

L’esdeveniment es realitzarà aquest diumenge, a pesar que, segons fonts pròximes a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, el regidor del Partit Popular de l’ajuntament de Mislata Fernando Gandia, va intentar paralitzar aquest esdeveniment, així com la realització d’entrenaments i partits en els nous camps, qüestionant la legalitat del procés de les obres de remodelació, cosa que no han pogut demostrar. Davant aquest fet, la portaveu del govern, Mª Luisa Martínez Mora, ha manifestat que “vol impedir celebrar l’esdeveniment, els partits i els entrenaments que porten setmanes produint-se. Alguna cosa que és absolutament lamentable i una actitud torticera que li inhabilita. Hauran de demanar perdó per totes les traves, obstacles, mentides i difamacions. En política no tot val””.

En el vessant més purament esportiva, el matí també comptarà amb la celebració de quatre partits oficials d’equips mislateros de les seues respectives competicions.

Deixa el teu comentari