Mislata presenta un ambiciós pla que repercutirà en més de mig milió d’euros per al comerç local

L’Ajuntament distribuirà entre la ciutadania 250.000 euros en forma de xecs per a incentivar les compres en els establiments i empreses que s’adherisquen al programa

Carlos F. Bielsa: “Ens trobem davant una situació que requereix de mesures excepcionals per a garantir el benestar de la ciutadania i minimitzar els efectes que aquesta crisi sanitària està provocant tant en la població com en els nostres comerços, en la seua majoria empreses familiars i de proximitat”

L’Ajuntament de Mislata ha aprovat un nou programa de concessió d’ajudes per a l’activació econòmica de la ciutat, emmarcat dins del Pla Global Estratègic de Mislata enfront del Covid-19 que el govern municipal va activar el mes de maig passat amb l’objectiu de minimitzar els efectes que aquesta crisi sanitària està provocant en la població i en els nostres comerços.

Segons explica l’alcalde, Carlos F. Bielsa, “el pla aprovat és un estímul directe a través de l’atorgament de subvencions per als comerços, l’hostaleria i les empreses de serveis del municipi. Però al seu torn, protegeix l’interés general de la ciutadania de Mislata fomentant el consum en els mateixos a través d’uns xecs, resultant una compra més econòmica que beneficiarà a les persones que acudisquen als establiments de la ciutat”.

L’Ajuntament distribuirà un total de 250.000 euros en forma de xecs per valor de 10 euros, diferenciats per sectors econòmics, i dels quals es podran beneficiar 5.000 famílies mislateras. Segons concreta Toni Arenas, regidor de Comerç i Emprenedors, “la ciutadania podrà acudir amb el xec a un establiment i realitzar compres de productes o contractació de serveis pel doble del valor del xec que posseïsquen, per la qual cosa estimem que, com a mínim, l’impacte real en els establiments i empreses adscrits al programa serà de 500.000 euros”.

En definitiva, la finalitat d’aquestes ajudes és impulsar i dinamitzar l’activitat econòmica en el terme municipal de Mislata, i, amb la mirada posada en la pròxima campanya nadalenca, contribuir al foment del consum en els xicotets comerços, locals d’hostaleria i establiments de prestacions de serveis que s’han vist afectats per aquesta crisi sanitària i econòmica.

Deixa el teu comentari