El MUMA, el Museu Municipal d’Alzira, reprén la seua activitat passat l’època estival, i ho fa amb un complet programa de propostes per a l’últim trimestre de l’any.

Fins al 26 de setembre les sales I i II acullen l’exposició Astronomy, de Josep Francés.

Del 30 de setembre fins al 24 d’octubre la sala I mostrarà «Del pigment al paper»,  obres de Manuel Silvestre.

Des de l’1 al 24 d’octubre, la sala II del MUMA presenta el III Saló de Tardor de Realisme.

El 23 d’octubre, a les 10 hores, dins de les activitats del Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Es realitzarà una visita al Gran Teatre que enguany celebra el seu centenari.

Del 29 d’octubre al 28 de novembre, col·lecció de pintors valencians dels segles XIX-XX en la sala I d’exposicions temporals, mentre que en el mateix període la sala II mostrarà l’exposició «Retrats», de Salvador Ausina.

El divendres 3 de desembre s’inaugurarà l’exposició «Arrels de l’aigua. Un riu d’inspiració», en la sala I, que es podrà visitar fins al 2 de gener de 2022.

També el mateix divendres, però en la sala II, començarà a mostrar-se l’exposició «Patrimoni artístic valencià», Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat. Universitat de València, la cual podrà ser visitada fins al 2 de gener del pròxim any.

Per a completar les activitats del trimestre el 19 de desembre, a partir de les 9 hores, es realitzarà la XXIII Pujada del Betlem, que enguany quedarà ubicat al mirador de la Casella. La baixada del mateix està prevista per al diumenge 9 de gener 2022.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari