Música, dansa, circ, arts plàstiques: Alzira presenta la nova edició d’Art al Carrer

La cultura torna als carrers d’Alzira amb la celebració d’una nova edició d’Art al Carrer. Una iniciativa sociocultural que aglutinarà aquest any a més de 50 artistes d’ambit local, nacional i internacional i donarà suport a un total de 30 espectacles.

Música, dansa, circ, arts plàstiques… el programa d’enguany, que es desenvoluparà els dies 24 i 25 de setembre, compleix en la máxima de la Regidoria de Cultura d’englobar multitud d’expressions artístiques en un mateix festival.

A més de la calitat de accions artístiques que tindran lloc en la sisena edició d’Art al Carrer, en el marc d’una programació molt pontent en la que s’aposta per la interculturalitat, la varietat i la inclusió de propostes per a tots els públics és el gran fort d’aquesta iniciativa que torna després dels compasos més durs de la pandèmia. 

Una etapa molt dolenta per al món de la cultura i els artistes, que, ara, tenen un espai a Alzira per poder mostrar al públic el que son capaços de fer.

Apropar la cultura als carrers a la vegada que es fa dels carrers un espai per l’art i la emoció. La gran aposta de l’Ajuntament d’Alzira per continuar donant suport i recolçant a artistes i promotors d’art, apropant obres i intervencions de molt de nivell als barris de la ciutat. 

Deixa el teu comentari