“No estigues sol en Nadal”

no-solo-navidadAlmussafes, a 14 de setembre del 2015Els sol·licitants s’hostatjaran del 23 al 27 de desembre, en l’Hotel Gran Duque d’Oropesa del Mar. Un any més, la Direcció General de Servicis Socials i Persones en situació de Dependència de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha convocat el programa “No estigues sol en Nadal”. Els pensionistes i jubilats d’Almussafes que vullguen acollir-se al mateix, podran formalitzar la corresponent sol·licitud, fins al pròxim dia 3 de novembre, en el Departament de Benestar Social.

La iniciativa, promoguda des de la Direcció General de Dependència i Majors de la Conselleria de Benestar Social, va dirigida a persones majors de 65 anys o pensionistes amb 60 anys complits que visquen sols i als que els resulte impossible reunir-se amb familiars i amics per llunyania d’aquells o per altres circumstàncies, durant estes dates tan assenyalades. “Anualment, ens adherim a esta iniciativa que brinda companyia en les festes nadalenques a les persones majors que viuen en soledat, oferint-los una estada hotelera amb tots els gastos pagats i que a més inclou excursions”, destaca el regidor de Servicis Socials, Faustino Manzano.

De fet, la convocatòria 2015 del programa “No estigues sol en Nadal” anuncia l’hostalatge gratuït, durant la setmana del 23 al 27 de desembre, en l’hotel de quatre estreles Gran Duque d’Oropesa del Mar (Castelló), incorporant, així mateix, el transport amb autobús, els menjars, així com les activitats i excursions incloses en el paquet de l’oferta. 

Entre els requisits que han de complir els sol·licitants es contempla que els mateixos no han de patir trastorns de la conducta, a més de ser autònoms quant a les activitats bàsiques de la vida diària.

El termini de presentació de les sol·licituds, que es tramitaran en l’Ajuntament d’Almussafes, concretament en el seu Departament de Benestar Social, finalitzarà el pròxim dia 3 de novembre

Deixa el teu comentari