El nou pou de Tulell d’Alzira optimitzarà els recursos disponibles d’aigua de la zona

El nou pou de Tulell d’Alzira optimitzarà els recursos disponibles d’aigua de la zona, amb aquesta actuació, es generarà un estalvi econòmic important.
L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, juntament amb l’empresa Aigües de València, han executat les obres d’obertura d’un nou pou a la zona de Tulell, concretament al Parc dels Furs, on s’han executat unes noves instal·lacions hidràuliques.
Aquestes noves instal·lacions estan compostes per un pou de 51 metres de profunditat.
El funcionament de la instal·lació està totalment automatitzada, de forma que sempre es prioritza la utilització d’aigua del pou, per regar de forma seqüencial un total de 12 sectors de reg ajustant a cada sector el seu cabal i pressió demandada.
Amb aquesta inversió no serà necessària la compra d’aigua de qualitat provinent del Sistema en Alta de la Ribera, ja que l’aigua utilitzada serà la que produeix el nou pou, amb un menor cost econòmic i energètic associat.
A més, amb aquesta actuació, es generarà un estalvi econòmic important, ja que l’aigua del pou és més econòmica que la de la xarxa de l’aigua potable i millorarà la qualitat de l’aigua subministrada als veïns i veïnes d’Alzira, a l’optimitzar l’aigua de qualitat per a usos de consum humà.

Deixa el teu comentari