Noves activitats del programa d’Oci nocturn juvenil a l’Alcúdia

Els pròxims tallers, sobre fotografia i customització de roba, es realitzaran aquest dissabte, 12 de gener, a l’Àgora Jove de la localitat.

Encara que les activitats estan dirigides especialment als alumnes de secundària, no hi ha límit d’edat per a participar, ja que el programa es redissenya en funció dels assistents.

A l’Alcúdia, els joves continuen sent protagonistes del seu temps lliure. Aquest pròxim cap de setmana es reprenen les activitats incloses dins el programa d’oci nocturn juvenil: una iniciativa organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia i amb la qual es pretén donar alternatives diferents perquè els joves puguen gaudir del seu temps lliure.

D’aquesta manera, el pròxim dissabte, 12 de gener, els assistents podran personalitzar les seues pròpies camisetes amb un taller de customització de roba i aprendre més sobre el món de la imatge amb un taller de fotografia amb el qual els joves podran utilitzar la càmera del seu telèfon mòbil per a treure-li benefici i fer bones fotografies.

Els següents tallers (sobre cinema, cuina i cocktails) estan programats per als pròxims 19 de gener i 2 de febrer, incloent-hi una festa final que se celebrarà el dia 9 del mes que ve i la qual tancarà la primera fase d’aquest projecte que continuarà realitzant-se durant la resta de l’any si té una bona acollida.

Així doncs, la programació continua sent completament dinàmica, ja que els tallers s’estan organitzant en funció dels participants i del que aquests volen anar fent: de moment, ja s’han realitzat un taller de grafiti (dut a terme el passat dissabte, 1 de desembre) i un altre de tatuatges de henna i personalització de cartells (fet el 15 de desembre i al qual es va afegir la visualització d’una pel·lícula).

Des del començament del programa s’han tingut com a màxima prioritat els gustos i interessos dels joves del municipi: és per això que el contingut original de la programació es va dissenyar partint dels resultats obtinguts d’unes enquestes per conèixer les preferències del públic juvenil. Per a participar en les activitats (que continuen sent gratuïtes) tampoc és necessària cap inscripció prèvia.

Deixa el teu comentari