Oberta la convocatòria de la segona edició de premis d’art públic Biennal de Mislata Miquel Navarro

Els carrers de Mislata albergaran els 10 projectes guanyadors, convertint de nou la ciutat en una sala d’exposicions oberta al diàleg amb el públic, amb un itinerari de projectes artístics que interactuen amb el paisatge urbà

L’art contemporani tornarà a omplir els carrers del municipi amb la convocatòria de la Biennal de Mislata Miquel Navarro 2018, iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mislata, que té com a objectiu oferir l’espai públic com a lloc per a la creació i l’experimentació dirigida a artistes emergents i persones creatives.

Mitjançant la convocatòria dels Premis d’Art Públic de Mislata 2018 se seleccionaran deu projectes entre tots els treballs rebuts, als quals se’ls premiarà amb una quantia de 1500€ cadascun. A més es produiran i exposaran amb motiu de l’acte inaugural de la Biennal i formaran part de la publicació produïda per a l’ocasió.

El jurat tindrà especialment en compte que els projectes presentats consideren en el seu plantejament la ciutat i els seus habitants, que siguen generadors de situacions que afavorisquen la convivència entre persones i que conviden a crear nous models d’espai públic. Així mateix, se cerca que procuren provocar noves relacions basades en la igualtat de gènere, la diversitat sexual i cultural i el respecte pel medi ambient.

La convocatòria d’aquests premis d’art públic està oberta a totes les persones físiques o jurídiques, majors d’edat i sense distinció de nacionalitat o lloc de residència. El termini de presentació acaba el dia 28 de setembre de 2018. Les bases de participació poden ser consultades íntegrament en la web institucional de l’Ajuntament de Mislata (www.mislata.es) o en la pàgina de la *Biennal (biennal.mislata.es).

La ciutat de Mislata ha aconseguit convertir-se en un ja potent focus de promoció cultural. A aquests Premis d’Art Públic, s’uneixen altres importants iniciatives culturals com el seu prestigiós concurs de teatre en valencià Vila de Mislata, els Premis de Literatura Breu o el reconegut festival Mislata Art al Carrer.

Deixa el teu comentari