Oberta la matrícula per als cursos i tallers del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta

El procés de matriculació estarà obert des d’aquest dilluns, dia 19 de juliol, fins al pròxim dia 30. La matrícula tornarà a obrir-se de l’1 al 15 de setembre

Aquest dilluns 19 de juliol comença el procés de matriculació per a les persones interessades a cursar algun dels tallers i cursos formatius que ofereix per a tot l’any acadèmic el Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta.

La matrícula estarà oberta fins al pròxim 30 de juliol. Una volta passat l’estiu, de l’1 al 15 de setembre, tornarà a obrir-se la matrícula per a aquelles persones que no hagen arribat al primer torn.

Les persones interessades poden formalitzar la matrícula acudint al Centre de Formació, a la tercera planta, a partir del 6 de setembre fins al dia 10, en horari de matí de 9.30 a 13.30 hores. També poden formalitzar la seua matrícula en línia, del 6 al 17 de setembre, a través de la web de l’empresa que gestiona les activitats.

El Centre oferirà sis grups de Formació Bàsica, quatre grups d’anglés a l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes, diferents nivells de valencià, espanyol o accés a la universitat per a majors de 25 anys. A més, enguany se suma a l’oferta acadèmica un curs trimestral d’Alfabetització  digital per a persones adultes, dirigit a aquelles persones que per edat i generació no són natius digitals i no estan familiaritzats amb l’administració i els tràmits telemàtics. El curs està bonificat al 100% i sorgeix enfront de la creixent implantació dels tràmits telemàtics. Pel que fa als tallers, s’oferiran tallers com fotografia, pintura, costura i moda, llenguatge de signes, alimentació i salut nutricional o mindfulness.

Mentre que la Formació Bàsica i els cursos començaran el 20 de setembre els tallers i l’activitat de l’Associació ho faran l’1 d’octubre. També està previst que es reprenguen després de l’estiu els grups de conversa i intercanvi cultural Rogles de Babel, amb grups d’anglés, francés, italià, alemany, àrab i, com a novetat, rus.

Les classes seran presencials i es complirà amb totes les garanties sanitàries i les mesures en vigor anticovid en totes les activitats, ajustant les places de cursos i tallers a la normativa vigent i disponibilitat d’espais. Com és habitual, els cursos i tallers es realitzaran a partir d’un mínim de persones preestablert. Així mateix, la matrícula continuarà oberta al llarg de tot l’any en el cas dels cursos que encara tinguen places disponibles.

Tota la informació es pot consultar al web del Centre, així com a l’enllaç https://paiporta.es/cfpa

Deixa el teu comentari