Oci juvenil i saludable per a les nits d’estiu a Mislata

Durant 5 nits d’estiu, la piscina, pistes esportives de la Canaleta i el Centre Jove del Mercat han obert les seues portes perquè la població més jove de Mislata poguera gaudir de multitud d’activitats programades en “MislataJove 22.02”

La segona edició del programa d’oci juvenil de l’Ajuntament de Mislata, “MislataJove 22.02”, ha posat fi a la seua primera fase amb un cap de setmana ple d’activitats, entre les quals va destacar una multitudinària “pool party” a la qual van acudir desenes de joves mislateras i mislateros. Amb música en directe a càrrec de diversos DJ’s joves de Mislata i amb l’animació de diversos flotadors inflables gegants en la piscina, els joves es van divertir amb una nit d’oci alternatiu i saludable des de les deu de la nit fins a les dues de la matinada. La música electrònica i un refrescant bany van fer que la calor estival anara més suportable.

A més, la joventut de Mislata va poder gaudir durant aquestes jornades d’altres activitats com a decoració de samarretes i tallers de polseres o clauers, jocs aquàtics i de taula, així com tornejos de videojocs o activitats esportives com a futbol, bàdminton, hoquei o kangoo jumps. Un altre dels aspectes destacables del programa és la instal·lació d’un punt informatiu durant les activitats, destinat a respondre a tots els dubtes i inquietuds dels joves sobre el consum d’alcohol.

Durant les primeres cinc sessions del programa, un total de 1796 joves han acudit a les activitats, sent la festa nocturna en la piscina municipal la més multitudinària d’elles. Uns nombres que han satisfet amb escreix les expectatives de participació del programa d’oci juvenil, i que des de la pròpia regidoria valoren molt positivament, ja que en paraules del propi regidor de Joventut, Ximo Moreno, “es consolida així el programa d’oci juvenil pel qual es vol apostar des de l’Ajuntament de Mislata”.

“MislataJove 22.02”, és el projecte d’oci nocturn de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mislata, sota el paraigua del Pla Municipal de Drogodependències i del Pla Municipal d’Infància i Adolescència, una proposta d’oci alternatiu perquè els xics i xiques de la ciutat puguen eixir a la nit els caps de setmana i divertir-se d’una forma segura, sana i saludable. L’equip de voluntaris ja està treballant en la segona fase del programa, que tornarà al setembre amb més activitats destinades als joves d’entre 12 i 30 anys.

Deixa el teu comentari