Paiporta celebra la Crida i espera la Cavalcada del Ninot

L’Ajuntament de Paiporta va acollir la Crida, que dóna inici de manera oficial a les festes falleres de 2019 a la localitat. L’acte, celebrat a la casa consistorial, va estar presidit per les Falleres Majors de Paiporta, Raquel Ortí i Daniela Pérez, les seues Corts d’Honor, l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, i el president de la Junta Local Fallera, Raül Zamora.

En els seus discursos, falleres i autoritats varen coincidir a subratllar el caràcter integrador i respectuós de la festa, i varen animar a disfrutar de les falles amb civisme i bona convivència.

L’acte donava inici a unes celebracions prèvies als dies grans que continuaran aquest dissabte amb la Cavalcada del Ninot, un acte que a Paiporta compta a molt de prestigi, i per al qual les comissions falleres porten mesos treballant.

Centenars de falleres i fallers de totes les edats prendran els carrers del poble en un desplegament d’enginy que està considerat com un dels millors de la comarca. La convocatòria és a les 17.30 hores i poc després començarà la desfilada des del carrer Santa Anna, seguint el recorregut habitual fins a Jaume I, a l’altura de la plaça Major.

Deixa el teu comentari