Paiporta dóna inici a les seues Falles amb la inauguració de L’Exposició del Ninot

Aquest cap de setmana s’ha donat a Paiporta el tret d’eixida de les Falles 2020 amb la inauguració de l’Exposició del Ninot al Museu de la Rajoleria.

La mostra, que es podrà visitar fins al proper 12 de març, arreplega les millors figures de les sis comissions falleres de Paiporta, en la seua secció d’infantil i gran: Plaça Cervantes; Jaume I; Sant Antoni; Verge dels Desamparats – Doctor Fleming; Mestre Serrano i Plaça de l’Església.

A més, el públic infantil podrà gaudir del taller “Com fer una falla”, activitat paral·lela a la mostra dirigida a les escoles del municipi.

L’acte d’inauguració de la mostra va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Isabel Martín; la vicealcaldessa, Maribel Albalat, i el regidor de Festes, Vicent Císcar, a més d’altres representants de la corporació municipal, així com  les Falleres Majors de la localitat, Adriana Montoro i Belloch i Sofia Aparisi i Marino, la seua Cort d’Honor i el president de la Junta Local Fallera (JLF), Raúl Zamora.

Una volta encetades les activitats falleres a Paiporta, la programació de Falles continuarà aquest dissabte, dia 22 de febrer, amb la ‘Crida’, que tindrà lloc a l’Ajuntament a partir de les 19.00 hores. El cap de setmana següent, dissabte 29 de febrer, se celebrarà la Cavalcada del Ninot.

Deixa el teu comentari