Paiporta es prepara per a les activitats nadalenques organitzades per la Regidoria de Comerç

Aquest dimecres a les 18.00 hores s’encenen les llums dels carrers amb l’acompanyament del teatre itinerant ‘Drac de foc’

Paiporta viu a partir d’aquest dimecres les activitats programades per la Regidoria de Comerç amb motiu del Nadal. Els actes tenen l’objectiu de dinamitzar el comerç local i promoure el consum en les botigues i comerços de proximitat, fonamentals a l’hora de crear riquesa i ocupació, i de vertebrar socialment i econòmica la pròpia localitat. També hi ha un impuls per a incentivar el consum al mercat municipal en uns dies on s’incrementa la compra d’aliments.

La primera activitat organitzada per la Regidoria de Comerç serà la tradicional encesa de les llums nadalenques dels carrers del poble, que tindrà lloc dimecres a partir de les 18.00 hores i comptarà amb l’acompanyament del teatre itinerant ‘Drac de foc’. El recorregut començarà a la Plaça La Casota i visitarà les principals artèries comercial paiportines.

Més, endavant, el 21 de desembre, tindrà lloc la Gran Festa al Mercat Municipal amb l’obra de titelles ‘Sota una casa encantada’, a les 17.00 hores. Després se servirà una ‘xocolatà’ infantil, exclusivament per a criatures, i fins a exhaurir existències. Per a tancar la gran festa hi haurà animació musical per a totes i tots amb la ‘peque-disco’.

El 23 de desembre, ja quasi en les dates centrals del nadal, la Regidoria de Comerç programa l’actuació del Cor Vocalis, que interpretarà nadalenques a les places i carrers de Paiporta, amb eixida a les 18.00 hores, també des de la Plaça La Casota.
Altra de les activitats programades i que han tingut major èxit és el Tren del Nadal, que enguany recorrerà els carrers de Paiporta del 26 al 29 de desembre. Els tickets per a realitzar els viatges es podran retirar fent compres als comerços de proximitat adherits a la campanya. Tots aquells comerços interessats en participar en la campanya es poden inscriure fins al 10 de desembre. Hi ha més informació en la web municipal.

Enguany, el Tren del Nadal tindrà diferents punts d’eixida. Els dies 26 i 29, es podrà agafar des de la Plaça Major, mentre que el 27 estarà a la Plaça Xúquer, i el 28, a la Plaça 3 d’Abril. Els horaris seran d’11.00 a 13.30 hores, i de 17.30 hores a 20.00 hores.
Per últim, el 4 de gener es produirà la visita dels emissaris reials de Ses Majestats els Reis d’Orient, a les 18.00 hores, a la Plaça Major. Allí, totes les xiquetes i xiquets podran fer arribar els seus desitjos als reis per a la seua visita en la nit del 5 al 6 de gener, quan tindrà lloc la tradicional Cavalcada de Reis pels carrers de Paiporta.

Deixa el teu comentari